Dharma Yoga Room prostor je za poučavanje joge i vaša unutarnja putovanja na koja vas vodim kroz tehnike Dharma i Hatha Yoge, uživo i online.

Svi programi koje vodim, rezultat su gotovo deset godina kontinuiranog poučavanja joge i više od trinaest godina osobne prakse, završenog školovanja u New Yorku i Zagrebu (RYT 500 Dharma Yoga, RYT 200 Hatha-Vinyasa Yoga) i stalnog učenja i usavršavanja.

Dharma Yoga Room nastala je iz predanosti, ljubavi i želje da dijelim znanje joge i tehnike koje su u potpunosti promijenile moj život i naučile me kako upravljati vlasitim zdravljem i životnom energijom. Programi obuhvaćaju cjelokupnu praksu joge, uključujući tehnike svjesnog disanja i meditacije, asane, načela joge te ostale alate Hatha-Raya i Dharma Yoge.

Zakoračite u sobu joge i, uz sigurno vodstvo, otkrijte svoju unutarnju snagu i naučite svjesno upravljati svojim zdravljem i životnom energijom kroz različite programe, uživo u studiju Dharma Yoga Room-a i online, u virtualnom studiju joge.

Pridružite se  redovnim satima uživo i online, dođite na online tematske cikluse, radionice, master satejogijska povlačenja (yoga retreats) ili se javite za individualne programe.

Om Shanti.
Dragana Yogini