Online studio Dharma Yoge

Ovaj online studio Dharma Yoge prostor u kojemu vas, kroz dvanaest godina kontinuiranog iskustva u jogi te osam godina neprekidnog poučavanja joge, vodim na vašem putu joge.

To dugo putovanje kroz cjelokupnu praksu joge i sve njene elemente,  pretočeno je u ovu „dnevnu“ sobu Dharma Yoge, otvorenu za sve.

 Ovo nije mjesto za „workout“ i gimnastiku, nego sigurno mjesto za cjelokupno znanje i praksu joge na dubljim razinama. Kroz dvanaest godina redovne osobne prakse spoznala sam da promjene dolaze postepeno, vodeći nas sve dublje i dublje do mudrosti koja se krije iza joge, do temeljnih procesa osobnog rasta na unutarnjoj razini i ovaj studio je podrška tim procesima kod drugih.

Moji sati joge rezultat su  znanja, učenja, rada, još učenja, još prakse, predanosti, dugogodišnjeg iskustva, ali i moje kreativne prirode. Gradim ih tako da postepeno ulazite sve dublje u praksu, na siguran način, skidajući sloj po sloj grčeva, napetosti, straha, ukočenosti i usvajajući, korak po korak, mirnoću, snagu, staloženost, povjerenje, spoznaju tko ustvari jeste. Praksa asana kombinacija je snage, fleksibilnosti, mirnog uma, discipline, izdržljivosti ali je i prostor za zaigranost, izazove i  radost. Uz Dharma Open Level sate asana prakse, jednom tjedno radit ćemo praksu pranayama i meditacija kao nezaobilazan dio prakse joge.

Dharma Yoga Room nastala je iz predanosti, ljubavi i želje da dijelim znanje koje je u potpunosti promijenilo moj život i percepciju na sve ono što se događa unutar mene i ono što me okružuje. Svo znanje svijeta ne može ništa značiti dok ga sami ne iskusimo i zakoračimo u njega pa zato slobodno zakoračite u ovu „dnevnu sobu“ joge da otkrijete o čemu to pričam.

Sati se održavaju online, putem Zoom aplikacije.

info i prijave na: dragana.yogini@gmail.com

RASPORED:

∗  PONEDJELJAK 5:45 – 7:00 ~ DHARMA OPEN LEVEL (Adv. Beginners/Intermediate/Advanced)

  SRIJEDA 6:00 – 6:45 ~ PRANAYAME, MEDITACIJA (All Levels)

  PETAK 5:45 – 7:00 ~ DHARMA OPEN LEVEL (Adv. Beginners/Intermediate/Advanced)


ČLANARINE:

Mjesečna članarina: 55 EUR

Uključuje neograničeni dolazak (12 sati mjesečno + tematski sati) i POPUST na sve moje programe, online i uživo (radionice, master classove, intenzive i cikluse joge)!

Uz sudjelovanje “uživo”, dobivate i snimku sata uz koju možete vježbati kada vama odgovara!

Drop-in: 15 EUR

NAPOMENA: U slučaju šednevnih jutarnjih ciklusa/programa, članarina se zamrzava i nastavlja nakon njihova završetka.

“The secret to success is constant practice.”
Sri Dharma Mittra