CIKLUSI JOGE


Ranojutarnji ciklusi joge, višednevni su inentzivni programi koje se bave određenim aspektom jogijske prakse.

Ciklusi su u trajanju od 13, 21 ili 40 dana te im se možete pridružiti ako želite ojačati svoju disciplinu, produbiti znanje o jogi, transformirati i produbiti svoju joga praksu te ju iskusiti na novi način, fizički, mentalno i emocionalno.

Ovisno o temi ciklusa, tijekom programa prolazi se kroz specifično osmišljen proces, služeći se različitim tehnikama i alatima joge koji omogućuju tijelu i umu da se vraćaju svom prirodnom stanju u kojem djeluju u potpunoj ravnoteži.

 

INNER MANDALA

1-mjesečno online meditacijsko povlačenje
Jutarnji Hatha & Dharma Yoga intenziv


17.11.2023. – 17.12.2023.

Online ciklus// 23 dana ZOOM Live + 7 DANA samostalne prakse uz kreiran plan vježbi

Započni svaki dan, 30 dana, stišavanjem uma i uronom u dubine vlastite svijesti kroz svjestan dah i meditaciju te nauči tehnike joge koje ti mogu unaprijediti fizičko i mentalno zdravlje!

Ovaj jednomjesečni program jogijskog povlačenja zamišljen je kao „ugađanje“ našeg organizma iznutra, različitim meditacijskim i drugim tehnikama joge, te postizanje usklađenih sinkroniciteta naših fizioloških i energetskih sustava. Uklanjat ćemo prepreke i blokade nakupljene u našem tijelu, umu, ali i energetskim kanalima kako bi naš cijeli organizam, na svim razinama, počeo djelovati u harmoniji i kako bismo sami počeli upravljati svojom životnom  vitalnom energijom.

 
🌸 Želiš pročistiti tijelo i um od toksina, blokada i nakupljenog stresa kroz različite tehnike joge i “ponijeti” ih sa sobom?
 
🌸 Želiš pročistiti um od negativnih mentalnih obrazaca te negativnih emocija i stresa te iskustveno savladati tehnike za uravnoteženje fizioloških, mentalnog i emocionalnog sustava?
 
🌸 Želiš kreirati prostor za otpuštanje loših navika, stresa i toksina te raditi na stvaranju novog prostora svježine u tijelu i umu?
 
🌸 Htio/htjela bi naučiti kako regulirati emocije upravljanjem živčanog sustava kroz tehnike svjesnog disanja , kriye, meditacije, mudre i mantre?
 
🌸 Želiš dobiti jasan uvid u način rada s dahom i životnom vitalnom energijom u svrhu unaprjeđenja cjelokupnog fizičkog i mentalnog zdravlja?
 
🌸 Želiš stvoriti naviku započinjanja dana s praksom joge i ojačati vlastitu disciplinu?
 
INNER MANDALA je program kroz koji ću vas voditi, korak po korak, baš tim putem, kako biste se “regenerirali”, naučili upravljati vlastitom životnom vitalnom energijom i pronašli središte vlastite unutarnje ravnoteže.

Više detalja pronađite ovdje.

Čekam te i veselim se biti tvoj vodič kroz jogijske prakse otkrivanja i otkrivanja vlastite snage!

Tvoja Dragana Yogini

 

“Yoga is not a religion. It is a
science, science of well-being,
science of youthfulness, science of integrating body, mind and soul.” ~ Amit Ray

 

OSVRTI POLAZNIKA S PRETHODNIH CIKLUSA

“Hvala D. Bilo je jako lijepo. Vratilo me u mirnoću. Nisu svi ciklusi takvi , tvoji nekako uvijek uspiju da na suptilnoj razini osjetim mir, ili barem smirenje, strpljivost, razumijevanje, suosjećanje.”

“Sve ne vjerujem da je kraj. Hvala ti puno na svom trudu, energlji, znanju i ljubavi koje si nam pružila. Zahvalna sam iz srca do neba preko svemira i natrag za svaku minutu koju smo jutrima dijelili. Bilo je divno i osnazujuce.

Hvala ti.”
“Zahvalna sam Keep on Oming with Dragana Yogini na prijenosu znanja i mudrosti i kanaliziranju upravo onoga što je našoj grupi trebalo na putu prema sebi, a kako bi svijetlili za dobrobit svih.
Zahvalna sam svim dušama s kojima sam dijelila ova rana jutra, prostor i energiju u zajedničkoj praksi, praksi usmjerenoj na ljubav, ljubav prema sebi, ljubav prema svim živim bićima.”