Individualan sat način je na koji ćete dobiti sigurnu bazu za prakticiranje yoge.

INDIVIDUALNI SATI ASANA PRAKSE

Zašto individualan sat (one on one)?

Individualan sat način je na koji ćete dobiti sigurnu bazu za prakticiranje yoge, naučit ćete kako izvoditi joga položaje na potpuno siguran način, unaprijediti svoju praksu i uspješno te u kraćem periodu savladate asane koje želite. Uz to, širina znanja koje ćete dobiti na individualnom satu pomoći će vam da bolje razumijete cjelokupnu praksu yoge. Tradicionalno se joga i prenosila upravo na taj način, jedan na jedan, jer samo na taj način učitelj može posvetiti svu svoju pažnju jednom učeniku.

Individualni sati yoge predstavljaju najbolji način prakse ako želite individualan pristup, jer  upravo ovakav oblik vježbanja omogućuje učitelju da vam se posveti u potpunosti te prilagodi joga položaje vašem tijelu. Svako je tijelo drugačije i privatni sat prilagođava se potrebama i karakteristikama isključivo vašega tijela, za razliku od grupnoga sata gdje se daju općenite upute kako se izvodi određeni položaj.  Vaše je tijelo specifično i zahtjeva poseban pristup u svakoj asani. Upravo zato je individualan sat yoge najbolji način za upoznavanje s yogom i/ili unaprjeđenje vaše joga prakse. Na privatnom satu imate moju potpunu pažnju i fokus tako da zajedno možemo raditi samo na vašem tijelu i možemo se fokusirati na određene izazove koje želite savladati i ciljeve u joga praksi koje želite postići.
Na individualnom satu naučit ćete svaki položaj u potpunosti, segment po segment, naučit ćete kako ga sigurno i ispravno izvoditi, što je jedan od najvažnijih elemenata fizičke joga prakse.

Kada uzeti individualne sate? Uvijek su dodatna vrijednost i mogu predstavljati prednost za vašu joga praksu:

        kada želite naučiti kako sigurno i ispravno izvoditi fizičke položaje

        ako ste početnik i želite savladati položaje detaljno, na ispravan način te uz individualan pristup

        ako želite produbiti svoju joga praksu i želite raditi prema određenim, specifičnim ciljevima (npr. unaprijediti balans i stabilnost; otvoriti srce i potaknuti buđenje kreativnosti;  želite pojačati mentalnu bistroću i fokus; smanjiti stres; itd.)

        ako želite raditi na određenim položajima (inverzije, balansi, backbendovi, prijetkloni, mišići nogu, kukovi, …)

        ako imate neko specifično zdravstveno stanje koje vam onemogućuje da vježbate u grupi (na grupnim satima)

        te u ostalim slučajevima kada želite usavršiti jedan segment prakse, ili se posvetiti određenom problemu

Posebnost privatnog sata je u tome što, bilo da ste potpuni početnik, ili imate godine iskustva u prakticiranju joge, na privatnim satima brže ćete napredovati, dobit ćete specifične upute, postići unaprijed željene rezultate i vašu ćemo joga praksu dovesti na višu razinu.

Zašto kod mene?

Iza mene je više od deset godina iskustva u cjelokupnoj praksi joge, a poučavam jogu više od osam godina. Završila sam naprednu obuku Dharma Yoge (RYT 500) u Dharma Yoga Centru New York, vrlo priznatoj školi joge na svjetskoj razini. Kao senior učiteljica, imam bogato iskustvo u radu s različitim pojedincima u studiu  i online što je iznimno obogatilo moje iskustvo i vještine prilagođavanja tehnika joge različitim okolnostima i stanjima u kojima se nalazi pojedinac. Također više od deset godina rada u poslovnom i menažerskom okruženju dalo mi je uvid u situacije s kojima se brojni pojedinci nose u svakodnevnom okruženju te mi to iskustvo omogućuje još bolje razumijevanja pojedinaca te  načina na koji im joga može pomoći u užurbanom, stresnom tempu svakodnevice.

Ako ste zainteresirani za ovaj oblik rada, kontaktirajte me putem e-maila, ili telefonski.

U slučaju uzimanja paketa od više sati, daje se određen popust, ovisno o količini sati.

“When the student receives a little help from the teacher, it is the greatest pleasure.”  

Sri Dharma Mittra

Potpuna pažnja
Optimalan učinak
Prilagodba pojedincu