“Čudesno je. Trenutak kada zastaneš, promotriš se i shvatiš da si se promijenio. Potpuno. Da gotovo cijelo vrijeme nosiš svoju unutarnji mir sa sobom. I to je bit. Svrha asana, pranayama, meditacija… srž joge. Joga je praktičan alat za sreću.”
Dragana Yogini

Svi programi koje vodim rezultat su više od osam godina poučavanja joge i više od deset godina osobne prakse, završenog školovanja (RYT 500 Dharma Yoga, RYT 200 Hatha-Vinyasa Yoga) i stalnog učenja i usavršavanja. Obuhvaćaju cjelokupnu praksu joge, uključujući tehnike svjesnog disanja i meditacije, asane, načela joge te ostale alate Hatha-Raya i Dharma Yoge.

CIKLUSI JOGE

Ranojutarnji ciklusi joge, višednevni su intenzivni programi, u trajanju 13, 21 ili 40 dana, koji se bave određenim aspektom jogijske prakse. Svaki je ciklus posebno osmišljen te donosi novo iskustvo, dublje spoznaje kroz intenzivnu, svakodnevnu praksu, a uvijek se možete pridružiti i samo ako želite ojačati svoju disciplinu, produbiti znanje o jogi, transformirati i produbiti svoju joga praksu te ju iskusiti na novi način, fizički, mentalno i emocionalno.

RADIONICE

Tijekom godine vodim različite jednodnevne ili vikend radionice na kojima se, kroz teoretska znanja i iskustvenu praksu, dublje bavimo specifičnim tehnikama, ili alatima joge. Za razliku od master sati gdje se bavimo samo iskustvenom praksom, sastavni dio radionica su predavanja i teorijski dio.

MASTER SATI

Master class poseban je tematski sat jogijske prakse koji se bavi samo jednom određenom temom, kroz duboku praksu i uz detaljnija pojašnjenja svih pojedinosti.

JOGIJSKA POVLAČENJA/ YOGA RETREATS

Jogijska povlačenja, tzv. yoga retreats, višednevni su programi joge koji se odvijaju na specifičnim mjestima, u posebnoj okolini, gdje se “diskonektiramo” od svakodnevne rutine, čistimo tijelo i um od stresa i uranjamo u dublje iskustvo joge. Riječ je o nekoliko dana intenzivnog, ali pažljivo izbalansiranog programa joge koji je ispunjen različitim aspektima i tehnikama joge od jutra do večeri.